Om oss

Attefallsteamets fokus är hållbar miljö ”From Nature to Nature”. I våra hus används endast fullvuxet virke och den skördade skogen ersätts med en nyplanterad skog. En yngre skog under tillväxt har större förmåga att binda koldioxid jämfört med en äldre skog som stannar upp i sin förmåga, vilket innebär stora fördelar för miljön och människan.

Våra Attefallshus och Fritidshus är ritade av Sebastian Ples som har passion och känsla för moderna ekologiska hus med enkla former, smarta funktioner miljövänliga naturmaterial av högsta kvalitet som står sig i generationer.

   • Levereras nyckelfärdigt 14-16 veckor efter kontraktsskrivning.
   • Vinterisolerade hus för året runt boende i nordisk klimat.
   • Vi uppfyller brand- och säkerhetskraven.
   • Våra hus uppfyller tillgänglighetskraven.
   • Våra hus är fackmannamässigt utförda efter Svenska branschregler.
   • El, VVS & våtrum utförs i enlighet med svenska branschregler och krav.

Attefallsteamets produktion sker inomhus på toppmoderna egna fabriker i Lettland, vilket medför hög produktionssäkerhet med höga miljökrav. Fabriken som etablerades sedan 1992 sätter högt fokus på miljö och kvalité och har med framgång byggt Svenska skidanläggningar sedan 2009. Allt från fönster, dörrar, kök, paneler, golv m.m. produceras på samma fabrik för att minimera föroreningar med mindre transporter och återvinna restmaterial.

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.

  Attefallsteamet
  Box 24
  193 21 Sigtuna
  Besöksadress:
  Nybygget 101
  195 61 Arlandastad

  070-730 39 67
  070-310 01 01
  info@attefallsteamet.se
  Integritetspolicy