Integritetspolicy och vår hantering av personuppgifter

Vi på Attefallsteamet AB värnar om dig som kund, vilket bland annat innebär att vi hanterar dina personuppgifter på ett sätt som tar hänsyn till din integritet. I denna integritetspolicy beskrivs vilka personuppgifter vi samlar in från dig genom våra interaktioner med dig samt hur vi använder dessa uppgifter. Dataskyddsförordningen, eller GDPR (General Data Protection Regulation), är en ny EU-gemensam förordning som började gälla i hela EU från och med den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PuL) och är utformad för att stärka den enskildes rättigheter. Du kan alltid kontakta oss om du har frågor kring integritetsskydd och behandling av personuppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande till info@attefallsteamet.se eller ringa kundtjänst på telefon 08-362828. Vad är personuppgifter och vad är en behandling av personuppgifter?Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan knytas till en person. Exempel på personuppgifter är namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Hur använder vi personuppgifter?Vi använder personuppgifter för att bedriva vår verksamhet och leverera den information vi tillhandahåller. Attefallsteamet AB behandlar personuppgifter i syfte att tillhandahålla relevant innehåll på hemsidan www.Attefallsteamet.se, t.ex. för att säkerställa att innehåll på hemsidan presenteras effektivt på din enhet enligt dina önskemål. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt och ditt berättigade intresse av att tillhandahålla information och tjänster på hemsidan. Personuppgifterna kan vidare komma att utgöra underlag för Attefallsteamets marknads- och kundanalyser, affärs- och metod utvecklingar samt för statistik och riskhantering. De personuppgifter som behandlas är information om t.ex. IP-adress, webbläsarinställningar, operativsystem, plattform och skärmupplösning, nationella inställningar och språkinställningar.Attefallsteamet överlåter inte dina personuppgifter till en annan part. Personuppgifterna bevaras i enligt bokföringslagen.

Attefallsteamet
Box 24
193 21 Sigtuna
Besöksadress:
Nybygget 101
195 61 Arlandastad

08-36 28 28
info@attefallsteamet.se
Integritetspolicy