❄︎ Attefallsteamet byter namn till Husteamet! Vi kommer dessutom snart erbjuda fler fritidshus. Håll utkik här på sidan! ❄︎

Tim 30

30m2 + loft 10m2

Tim 30 är ett attefallshus 30 kvm, som har en ultramodern och trendigt utseende och passar för dig som vill njuta av utsikten. Sadeltaket är klädd i plåt med stående träpaneler. Dom stora panorama fönsterpartierna ger ett rymligt och ljust intryck som skapar ett modernt uttryck och gör att känslan mellan inne och ute suddas ut. Vardagsrummet med trägolv har öppen planlösning mot matplats och kök. Härifrån kommer man också ut till terrassen genom dom stora öppningsbara fönsterpartierna. Sovrummet / arbetsplats finns i anslutning till vardagsrummet. Dold bakom en vägg går en trappa upp till det rymliga loftet på ca 10 m2 som har ett öppningsbart fönster. Lyxigt badrum kaklad med Italiensk Morazzi kakel och klinker, spegel med led-belysning, vägghängd toalett, värmegolv och förvaring. Ett vackert fönster i badrummet skapar extra rymd.

Från 889 000 kr

inkl. transport & lyftkran
(Stockholmsregionen)

Intresseanmälan

Leveranstid: 14-16 veckor

Vår styrka är att kombinera hög flexibilitet med rätt kostnader samt snabb och säker produktion på vår egna toppmoderna fabrik. Vi bygger med miljövänliga naturmaterial av högsta kvalitet och erbjuder nyckelfärdiga lösningar. Vi skapar specialsnickerier på egna fabriken, dörrar, trappor, fönster, hyllplan, glaspartier, måttbeställa inbyggda skåp köksöar m.m. tillverkas på plats av våra skickliga hantverkare. Alla El, VVS och våtrumsarbeten utförs i enlighet med rådande svenska branschregler och krav.

Attefallsteamet
Besöksadress:
Nybygget 101
195 61 Arlandastad

073- 422 78 00
070-310 01 01
info@attefallsteamet.se
Integritetspolicy