Max 50

50m2 + loft 15m2

Max 50 är ett fritidshus 50 kvm, som har ett ultramodernt och trendigt utseende som passar för dig som vill njuta av utsikten. Det öppna köket och allrummet fungerar som navet i huset och bjuder på vackra vyer. I varje rum finns fasta eller öppningsbara glaspartier som ger en nära koppling till naturen. Det gör att huset upplevs som större och du kan njuta av årstidernas skiftningar, året om. Sadeltaket är klätt i plåt med stående träpaneler. Dom stora skjutbara panorama fönsterpartierna ger ett rymligt och ljust intryck som skapar ett modernt intryck och gör att känslan mellan inne och ute suddas ut. Vardagsrummet med trägolv har öppen planlösning mot matplats och kök. Härifrån kommer man också ut till terrassen genom dom stora skjutbara fönsterpartierna. Huset har 2 Sovrum/ arbetsplats i nedre plan i anslutning till vardagsrummet. Bakom en vägg går en trappa upp till loftet på ca 15 m2 som har ett öppningsbart fönster. Badrummet kar klinker, värmegolv vägghängd toalett och förvaring. Ett vackert fönster i badrummet skapar extra rymd.

pris kr

inkl. transport* & lyftkran*

Intresseanmälan

Leveranstid: 12-14 veckor

  • Badrummet med klinker, golvvärme, handfat med underskåp, spegel, duschkabin, väggmonterad toalett.
  • 80-liters varmvattenberedare inbyggd i ett förvaringsskåp med plats för tvättmaskin.
  • Spotlights i alla rum med eluttag.
  • Kök 180cm med diskho, blandare, spis,  ugn fläkt,  kyl med frysfack, bänkskiva i laminat, stänkskydd.
  • Trappa, genomgående ekgolv.
  • Ventilation, smala el radiatorer.
  • Isolerad ytterdörr, 3-glas träfönster
  • Stora skjut glaspartier i trä.
  • Plåt klätt tak med hängrännor och akryl målad fasad.
  • 3 stycken ytter belysningsarmaturer.

Tillval

Laddar...

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning för just er. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.
* Obligatoriska fält

Vår styrka är att kombinera hög flexibilitet med rätt kostnader samt snabb och säker produktion på vår egna toppmoderna fabrik. Vi bygger med miljövänliga naturmaterial av högsta kvalitet och erbjuder nyckelfärdiga lösningar. Vi skapar specialsnickerier på egna fabriken, dörrar, trappor, fönster, hyllplan, glaspartier, måttbeställa inbyggda skåp köksöar m.m. tillverkas på plats av våra skickliga hantverkare. Alla El, VVS och våtrumsarbeten utförs i enlighet med rådande svenska branschregler och krav.

Attefallsteamet
Box 24
193 21 Sigtuna
Besöksadress:
Nybygget 101
195 61 Arlandastad

08-36 28 28
070-310 01 01
info@attefallsteamet.se
Integritetspolicy