❄︎ Attefallsteamet byter namn till Husteamet! Vi kommer dessutom snart erbjuda fler fritidshus. Håll utkik här på sidan! ❄︎

Max 50

50m2 + loft 15m2

Max 50 är ett fritidshus 50 kvm, som har ett ultramodernt och trendigt utseende som passar för dig som vill njuta av utsikten. Det öppna köket och allrummet fungerar som navet i huset och bjuder på vackra vyer. I varje rum finns fasta eller öppningsbara glaspartier som ger en nära koppling till naturen. Det gör att huset upplevs som större och du kan njuta av årstidernas skiftningar, året om. Sadeltaket är klätt i plåt med stående träpaneler. Dom stora panorama fönsterpartierna ger ett rymligt och ljust intryck som skapar ett modernt intryck och gör att känslan mellan inne och ute suddas ut. Vardagsrummet med trägolv har öppen planlösning mot matplats och kök. Härifrån kommer man också ut till terrassen genom dom stora skjutbara fönsterpartierna som har en tilt funktion. Huset har 2 Sovrum/ arbetsplats i nedre plan i anslutning till vardagsrummet. En trappa upp leder till loftet på ca 15 m2 som har ett öppningsbart fönster. Lyxigt badrum kaklad med Italiensk Morazzi kakel och klinker, spegel med led belysning, vägghängd toalett, värmegolv och förvaring. Ett vackert fönster i badrummet skapar extra rymd.

Från 1 390 000 kr

inkl. transport* & lyftkran
(Stockholmsregionen)

Intresseanmälan

Leveranstid: 14-16 veckor

Vår styrka är att kombinera hög flexibilitet med rätt kostnader samt snabb och säker produktion på vår egna toppmoderna fabrik. Vi bygger med miljövänliga naturmaterial av högsta kvalitet och erbjuder nyckelfärdiga lösningar. Vi skapar specialsnickerier på egna fabriken, dörrar, trappor, fönster, hyllplan, glaspartier, måttbeställa inbyggda skåp köksöar m.m. tillverkas på plats av våra skickliga hantverkare. Alla El, VVS och våtrumsarbeten utförs i enlighet med rådande svenska branschregler och krav.

Attefallsteamet
Besöksadress:
Nybygget 101
195 61 Arlandastad

073- 422 78 00
070-310 01 01
info@attefallsteamet.se
Integritetspolicy