❄︎ Attefallsteamet byter namn till Husteamet! Vi kommer dessutom snart erbjuda fler fritidshus. Håll utkik här på sidan! ❄︎

Louise 60

60m2 + loft 15m2

Louise 60 är ett nyckelfärdigt fritidshus på 60 kvm, som har innovativ arkitektur och effektiv planlösning som verkligen är något utöver det vanliga! Arkitekturen är stram och helt rätt i tiden. Dom stora fönsterpartierna utan fönsterfoder ger ett modernt uttryck som gör att känslan mellan inne och ute suddas ut. Huset har öppen planlösning med genomgående trägolv i alla rum och kök. Rymden i Matrummet mäter en takhöjd om ca 3,5 meter. Härifrån kommer man också ut till terrassen genom stora skjut glaspartier. Vardagsrummet har infällda spotlights i taket, till vänster om vardagsrummet finns ett rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng och en garderob.

Som tillval kan man få en ljus led skena i taket som ger ett mera trendigt och ombonat intryck. Till höger om ingången finns andra sovrummet med en skjutdörr, med plats för 140cm säng. Det stora fönstret ger en extra rymd i sovrummet. Från hallen går en trappa upp till ett mysigt loft som har 2 öppningsbara fönster med en sovplats på ca 12m2. Köket är plats byggt på egna fabriken i modern skandinavisk design. Som tillval kan man få en extra skåp rad på höjden som öppnas i från loftet. Lyxigt badrum kaklad med Italiensk Morazzi kakel och klinker, spegel med led-belysning, vägghängd toalett, värmegolv och förvaring. Ett vackert fönster i badrummet skapar extra rymd. Altaner och pergola ramar in huset till en avkopplande plats för hela familjen, dessa kan beställas som tillval.

Från 1 699 000 kr

inkl. transport & lyftkran
(Stockholmsregionen)

Intresseanmälan

Leveranstid: 14-18 veckor

Vår styrka är att kombinera hög flexibilitet med rätt kostnader samt snabb och säker produktion på vår egna toppmoderna fabrik. Vi bygger med miljövänliga naturmaterial av högsta kvalitet och erbjuder nyckelfärdiga lösningar. Vi skapar specialsnickerier på egna fabriken, dörrar, trappor, fönster, hyllplan, glaspartier, måttbeställa inbyggda skåp köksöar m.m. tillverkas på plats av våra skickliga hantverkare. Alla El, VVS och våtrumsarbeten utförs i enlighet med rådande svenska branschregler och krav.

Attefallsteamet
Besöksadress:
Nybygget 101
195 61 Arlandastad

073- 422 78 00
070-310 01 01
info@attefallsteamet.se
Integritetspolicy