❄︎ Attefallsteamet byter namn till Husteamet! Vi kommer dessutom snart erbjuda fler fritidshus. Håll utkik här på sidan! ❄︎

Aurora 30

Denna fina husmodell är designad för dig som uppskattar rymd flexibilitet och närhet till naturen. Poolhus 30kvm Aurora, innehåller allt som behövs för en skön avkoppling. Passar utmärkt som Poolhus, Bastuhus, Konst Ateljé, samtidigt fungera som en skön övernattnings boende för spontana gäster. Stora rummet med tillhörande köksdelen på hela 20 m2 har en öppen planlösning. Arkitekturen är ombonad och välkomnande med stora dubbla pardörrar som skapar en öppen känsla mellan hus och naturen. Från rummet går en trappa upp till ett mysigt loft som har ett öppningsbart fönster med en sovplats på ca 8m2. Lyxigt badrum kaklad med Italiensk Morazzi kakel och klinker, spegel med led-belysning, vägghängd toalett, värmegolv och förvaring har samma höga standard som våra övriga modeller med en inbyggd varmvattenberedare och plats för tvättmaskin som är placerad under trappan. Poolhuset Aurora kan även väljas med en bastudel. Den vackra pergolan och terrassen kan väljas till för en vacker inramning av huset.

Från 879 000 kr

inkl. transport & lyftkran
(stockholmsregionen)

Intresseanmälan

Leveranstid: 14-16 veckor

  • Badrummet har klinker med golvvärme, handfat underskåp och spegel, duschvägg, väggmonterad toalett.
  • 80-liters varmvattenberedare
  • Spotlights i alla rum med eluttag.
  • 180cm kök med diskho, blandare, kyl med frysfack, bänkskiva i laminat, stänkskydd.
  • Trappa, till loft, laminatgolv.
  • Ventilation,  smala el radiatorer.
  • Isolerglas fönster i trä och två pardörrar.  UV 1,2
  • Tak med Svetsad duk, Wolfin  Cosmofin Plus med hängrännor och akryl målad fasad.
  • 3 stycken ytter belysningsarmaturer.

Vår styrka är att kombinera hög flexibilitet med rätt kostnader samt snabb och säker produktion på vår egna toppmoderna fabrik. Vi bygger med miljövänliga naturmaterial av högsta kvalitet och erbjuder nyckelfärdiga lösningar. Vi skapar specialsnickerier på egna fabriken, dörrar, trappor, fönster, hyllplan, glaspartier, måttbeställa inbyggda skåp köksöar m.m. tillverkas på plats av våra skickliga hantverkare. Alla El, VVS och våtrumsarbeten utförs i enlighet med rådande svenska branschregler och krav.

Attefallsteamet
Besöksadress:
Nybygget 101
195 61 Arlandastad

073- 422 78 00
070-310 01 01
info@attefallsteamet.se
Integritetspolicy